با توجه به شیوع بیماری های عروقی از جمله واریس اندام ها به خصوص پا، که ۱۰-۲۰٪ جمعیت را در بر می گیرد، درمان به بهترین شکل از اهمیت بالایی برخوردار است. به جهت گذراندن دوره های فوق تخصصی درمان بیماری های عروقی از جمله واریس در کشورهای اروپایی، دکتر امید شافع در این حوزه صاحب نظر بوده و به شیوه ای نوین و انحصاری مشکلات عروقی و واریس های مراجعه کنندگان گرامی را درمان می نمایند.
به جهت ازدیاد مراجعین از کشورها و شهرهای مختلف، سعی بر آن داشتیم که برای رفاه حال مراجعین در فضای مجازی امکان مشاوره ی تخصصی و رایگان و خدمات غیر حضوری را فراهم آوریم.
قابل ذکر است به دلیل اظهار نظر افراد غیر متخصص در این حوزه و وجود اطلاعات نا کافی و گاها نادرست و غیر علمی در فضای مجازی، بهره گیری از مشاوره ی علمی، تخصصی.باعث آسودگی خیال و تصمیم گیری درست بیماران و مراجعین می باشد.
در رابطه با مشکلات عروقی پا و درمان واریس به دلایل زیر، مشاوره ی تخصصی از اهمیت بالایی برخوردار است:
روش های درمانی واریس های پا
لزوم مصرف دارو پس از اسکلروتراپی یا لیزر داخل عروقی
تفاوت اسکلروتراپی یا لیزر داخل عروقی و RF و کاربرد هر یک از این روش ها
استفاده از بهترین رویکرد درمانی بر اساس سن، جنس و مشکل هر فرد
سؤالاتی که در خصوص واریس ممکن است برایتان مطرح شود:
واریس مانند سایر بیماری ها توسط راه هایی تا حدودی قابل پیشگیری است اما از آنجایی که عوامل متعددی در ایجاد آن دخیل هستند، روش های پیشگیری به صورت محدود باعث پیشگیری می شوند. مانند مانور های مخصوص در حین طولانی ایستادن و پوشیدن جوراب واریس به خصوص در خانم های باردار و کسانی که طولانی مدت ایستاده هستند.
عموما واریس یک بیماری بی خطر طبقه بندی می شود اما انواعی از واریس های مادرزادی که معمولا نادر هم هستند، ممکن است با بیماری های عروقی نسبتا پیچیده و خطرناک همراهی داشته باشند. از طرفی در برخی مطالعات واریس با افزایش احتمال لخته ی داخل عروق وریدی عمقی ( DVT ) همراه بوده است ولي اين ارتباط به طور ١٠٠٪ اثبات نشده است.
پوشیدن جوراب واریس به طور معمول ممکن است باعث جلوگیری از ایجاد واریس شود ولی تضمین کننده ی عدم ابتلا به واریس نیست. به طور کلی پوشیدن جوراب واریس در حین فعالیت های ایستاده می تواند تا حدی مؤثر باشد.
وزن بالا، بارداری و زایمان، سابقه خانوادگی ابتلا به واریس. واریس در خانمها و در پای چپ شایعتر است.
با روش های درمانی توسط دکتر امید شافع بازگشت واریس در عروق درمان شده مشاهده نشده و رگ های درمان شده به طور کامل از بین می روند. این امر نیازمند تشخیص دقیق آناتومی عروق، سونوگرافی تخصصی، مسیر یابی صحیح منشا واریس ها می باشد که این موارد به تبحر پزشک معالج بستگی دارد.
بین واریس و لخته ارتباط خفیفی وجود دارد و درمان واریس به معنای عامل کاهنده ی ایجاد لخته محسوب نمی شود.
خیر، درمان واریس در دوران بارداری ممنوع می باشد.
پروسه ی از بین رفتن واریس ها بین ۶ ماه الی یک سال طول خواهد کشید. گاها در فضای مجازی مشاهده می شود واریس ها در لحظه ی تزریق محو می شوند. لازم به ذکر است که هنگام تزریق به صورت لحظه ای واریس ها محو می شوند ولی بعد از گذشت چند ثانیه که خون به داخل عروق برمی گردد، رنگ و شکل ظاهری واریس ها نیز بر می گردند و به ۶ ماه الی یک سال زمان احتیاج داریم تا واریس ها رفع شوند.
برای اطلاعات بیشتر به مطلب « آیا بعد از درمان واریس فورا واریسها از بین می روند » مراجعه فرمایید.
کلینیک دکتر امید شافع متخصص قلب و بیماری های عروقی ، عضو هیات علمی مرکز قلب و عروق شهید رجایی و مدیر بخش اندووسکولار و عروق محیطی، درمان واریس ، پای دیابتی ، آنوریسم آئورت
کلیه حقوق وب سایت متعلق به کلینیک دکتر امید شافع می باشد.